RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiHKultura

BiH: U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za Sarajevo Film Festival

Prodaja ulaznica za 29. Sarajevo Film Festival u Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar) u Sarajevu počinje u ponedjeljak, 7. augusta, u 10.00 sati.

U prodaji će biti ulaznice za sve filmove u programima 29. Sarajevo Film Festivala.

Prvih deset kupaca bit će nagrađeno po deset besplatnih ulaznica za filmove u različitim programima i posterom ovogodišnjeg Festivala.

Ulaznice su u prodaji i online na web stranici Sarajevo Film Festivala – www.sff.ba, na tickets.sff.ba ili putem nove mobilne mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala.

Online kupovinom ulaznica Mastercard karticama ostvaruje se 20 posto popusta. Važi za sve Mastercard korisnike. Dodatnih 10 posto popusta moguće je ostvariti na online kupovinu ulaznica uz UniCredit Bank d.d. Mastercard kartice.

Ovogodišnje 29. izdanje Sarajevo Film Festivala bit će održano od 11. do 18. augusta, saopćeno je iz Press službe SFF-a.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Filmovi sa SFF-a u Gračanici, Srebreniku, Gradačcu, Bijeljini i Brčkom

Sanita Jerković Ibrahimović

“Take Me Somewhere Nice” Ene Sendijarević najbolji igrani film 25. SFF-a

Radio Brčko

Kos kos kupina najbolji igrani film 29. Sarajevo Film Festivala

Radio Brčko