RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Brčko: Hit predstava Dragana Marinkovića Mace 22. septembra u Domu kulture

Jedan od najpopularnijih bh glumaca Dragan Marinković Maca tokom septembra će u nekoliko bh gradova gostovati sa svojom hit predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život“. Ova predstava oduševila je publiku u regionu i brojnu publiku nasmijala do suza. Turneja počinje 22. septembra u Brčkom, nakon čega slijede Tuzla, Tešanj, Zavidovići i Bijeljina.

‘’Kakva ti je žena, takav ti je život’’ je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje cijelog organizma, izaziva veliku količinu suza od smijeha. Ova predstava će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji Vas okružuje.

Predstava govori o uvijek aktuelnoj temi  muško – ženskih odnosa , o generaciji koja ne želi vezu, koja lista po aplikacijama u nadi da će pronaći onu pravu osobu. O ljudima koji bi željeli poručiti svoju srodnu dušu ‘’online’’ , čitajući ‘’5 načina kako da znaš da mu se sviđaš’’ i ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu. Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvijećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma, ali ništa ne činimo. Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je  potrebno za skladan brak?

Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način. Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Dragan Marinković Vas poziva na veče dobrog raspoloženja i neobičnih odgovora na vječna životna pitanja, 22. septembra u Domu kulture u Brčkom, 23. 9. u dvorani Kaleidoskop u Tuzli, 24. 9. u Domu kulture u Tešnju, 25.9 u Centru za kulturu u Zavidovićima i 26.9. u Centru za kulturu Semberija u Bijeljini.

Limitirani broj ulaznica za brčansku večer dobrog smijeha sa popularnim Macom je u prodaji u Domu kulture Brčko i caffe baru Centro.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Video poruka glumca Dragana Marinkovića – Mace pred gostovanje u Brčkom

Radio Brčko