RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Dom kulture Brčko: U subotu dječija predstava „Mačak u čizmama“

Pozorište Maslačak iz Bijeljine ove subote za najmlađe Brčake igra predstavu „Mačak u čizmama“. Predstava je nastala po istoimenoj priči Šarl Peroa. Govori o snalažljivosti jednog mačka koji je svom gospodaru “nabavio” ugled i bogatstvo. Priča nas uči kako naizgled beskorisne stvari upravo mogu biti one koje su nam najpotrebnije.

Predstava po tekstu Igora Bojovića i u režiji Nenada Blagojevića igra u subotu 25. marta u 12.00 sati u  Domu kulture Brčko.

Karte su u prodaji po cijeni od 5 KM, a rezervisati ih možete na broj +387 64 407 31 88.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.