RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiHKultura

Требиње: Глумци Аница Добра и Ирфан Менсур награђени “Златним платаном”

У билећком Дому културе синоћ је приређена пројекција филма “Теслин народ”, а гости вечери били су глумци Аница Добра и Ирфан Менсур, овогодишњи добитници награде за изузетан допринос евро-медитеранском филму “Златни платан”.

Прослављена глумица, која је синоћ први пут била у Билећи, рекла је да је током боравка у овом мјесту стекла веома позитивне утиске.

Она се осврнула на синошњу додјелу награде у Требињу и истакла да она за њу представља велико признање, част и радост.

“Награду сам примила са великим задовољством, вјерујући да ми је додељују они који мисле да у мени још има капацитета за неке нове послове”, рекла је Добра новинарима.

Менсур је рекао да му је Билећа позната по Школи резервних официра и да раније није имао прилику да се задржава у овим крајевима, али да су утисци из овог мјеста и Требиња врло позитивни.

Он је рекао да додијељени “Златни платан” схвата као награду за животно дјело и педесетогодишње трајање, за шта је изразио захвалност.

У Филму “Теслин народ”, који је синоћ приказан у Билећи, појављује се више од 70 истакнутих Срба који су својим радом и достигнућима обиљежили САД.

Извор: СРНА

Фото: Н. Н., Независне новине

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Trebinje najbolji primjer razvijenosti turizma u BiH

Mirsad Zahirović

Преминуо Требињац који је, прије двадесетак дана, убио супругу на радном мјесту

Radio Brčko

SIPA otkrila i privremeno oduzela oko 200 kg marihuane

Radio Brčko