RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

У “Чарима зиме” у Брчком уживали многобројни грађани Брчког и окружења

Након више од мјесец и по дана трајања, у Брчком је завршена манифестација “Чари зиме” која је и ове године окупила велики број излагача, али и посјетилаца посебно оних најмлађих који су највише уживали у чарима клизалишта.

Аида Ловић, портпарол Владе Дистрикта каже да је током трајања, манифестацију посјетио велики број грађана Дистрикта, околних општина, али и сусједних земаља, који су имали прилике присуствовати разноврсном програму организованом на градском Тргу у Брчком.

„Циљ ове манифестације био је да освјежи дешавања током зимских мјесеци у Брчком“, појаснила је Ловић.

Како је истакла поред одличне посјете био је и јако добар одзив и невладиних организација, вртића, културно умјетничких друштава и удружења жена, као и цивилног сектора који је допринио одржавању ове манифестације.

„Ту је био и велики број оних који су жељели да изложе своје производе, а музички садржај саме манифестације употпуњен је концертима локалних музичара, али и наступима дјеце из наших вртића”, додала је Ловић.

У оквиру манифестације „Чари зиме“ одржан је и новогодишњи концерт којим су Брчаци у Нову годину ушли уз пјесме легендарне групе „Галија“.

Према њеним ријечима манифестација је испунила очекивања. Уз одређене корекције уочених недостатака и побољшања,  манифестација ће бити настављена и сљедеће године, уз жељу да она постане  још боља и посјећенија.

 

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.