RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Kultura

Večeras „Susret sa Savom D. Teodorovićem“ u ULJUB-u Brčko

Udruženje ljubitelja umjetnosti ULJUB Brčko, nastavlja večeras seriju svojih projekata iz kulture književnom večeri pod nazivom „Susret sa Savom D. Teodorovićem“, koji počinje u 19.00 sati. SUSRET će se održati u prostoru Uljuba-Trg mladih, 4. sprat, a moderator večeri je Suvad Alagić.
U okviru ovog projekta biće promovirana i ideja o pokretanju Satiričnog pozorišta u Brčkom i održavanje 1. Regionalnih susreta satiričnih pozorišta i kamernih teatara najesen u našem gradu.
Organizator poziva sve naše sugrađane kao i predstavnike svih medija s područja Brčko Distrikta da podrže i proprate ovaj kulturni događaj.
U okviru večeri biće organizirano i prikupljanje simboličnih novčanih donacija za potrebe formiranja satiričnog pozorišta u našem gradu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.