Magazin

Дубоки деколте посланице изазвао оштре реакције у Бразилу

Дубоки деколте посланице Ане Пауле да Силве на полагању заклетве изазвао је оштре реакције у Бразилу.

Како наводи АП, она се нашла у центру пажње у бразилским медијима и на друштвеним мрежама због одјеће коју је носила 1. фебруара.

Многи су њен одабир одјеће назвали неприкладним, шокантним и вулгарним, док други кажу да одјећа није битна.

Да Силва се огласила на Facebookу, бранећи свој избор одјеће.

“Овај мачо свијет пун предрасуда у ком живиш није мој свијет”, одговорила је једном мушкарцу који је упитао како њен деколте доприноси демократији.

Како каже, она је посведочила да су многи мушкарци у оделима и краватама отимали новац из здравственог сектора, што сматра неприхватљивим.

Да Силва је била пета по броју освојених гласова на прошлогодишњим изборима за скупштину, а прије тога је одслужила два мандата као градоначелница Бомбињаса, наводи агенција.

Она је мајка двоје дјеце и поручила је да ће наставити да носи шта год жели. Ипак, запријетила је да ће тужити оне који су јој слали најагресивније поруке.

Извор: ТАЊУГ

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button