RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Elemental širi pozitivnu energiju na društvenim mrežama kampanjom #BoljiSi!

Grupa Elemental je povodom izlaska novog spota za singl „Bolji si” na društvenim mrežama pokrenula akciju #BoljiSi. Njom su potaknuli obožavatelje da na komad papira napišu zašto je njihova najdraža osoba BOLJA od njih i fotografiraju se.

Potom je potrebno fotografiju zalijepiti na neku od Elemental društvenih mreža: FacebookuTwitteru ili Instagramu.

Odmah nakon pokretanja akcije, Elemental društvene mreže postale su zatrpane fotografijama fanova.

Na sljedećem linku možete pogledati kako to izgleda i ohrabriti se i poslati malu virtualnu ljubav nekom svom:

https://tagboard.com/boljisi

U ova čudna vremena, kad smo svakodnevno bombardirani s lošim vijestima, zaboravimo da je ono najbitnije pored nas. Zaboravimo onima koje volimo reći lijepu riječ, a ova kampanja potiče ljude upravo na to.

Sve što napišete na komad papira dobrodošlo je sve dok širi pozitivnu energiju i izmami osmijeh na lici onome kome je upućeno.

Iako će Elemental izabrati najbolju fotografiju/poruku koja će naknadno biti i nagrađena, kampanja zapravo nema rok trajanja.

Elemental i kampanju pratite na:

Facebooku

Twitter

Instagramu

Izvor: metro-portal.hr

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.