RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Идеалне мирисне ноте за хладне зимске дане

Зима је позната као годишње доба које увелико диктира промјене унутар наше гардеробе. Тако нешто више пажње посвећујемо топлим модним комадима и плетиву, али промјене не заобилазе ни козметичку полицу.

Када је беаутy свијет у питању, припреме за зиму неријетко се дотичу козметике чије формуле постају нешто богатије, а изузетак нису ни омиљени парфеми.

Мирисне ноте које ће вам помоћи да плијените током зиме истовремено ће вас подсјетити и на то зашто је ово једно од најљепших годишњих доба – пажљиво одабран парфем, онај који ће уважити црте вашег карактера, употпуниће ваш изглед и модни стил те дозволити да се повежете с природом.

Осим што за вријеме празника тежимо ка нешто раскошнијем и елегантнијем облачењу, ништа другачије није ни када је козметика у питању, а поготово парфеми. Познато је да мирисе најчешће бирамо у складу с годишњим добом у којем се налазимо, па су тако зими ноте нешто раскошније и дрвенасте.

Такође, чести одабир су и они парфеми који подсјећају на новогодишње и божићне празнике и зачине, а који у себи садрже ароме цимета, јабуке, наранџе, куваног вина и зачина. За разлику од других беаутy производа, парфем има ту моћ да у нама пробуди најљепше осјећаје и драге успомене на које нас сам мирис асоцира, а неријетко ствара и осјећај топлине и угоде, баш као и омиљени џемпер зими.

Управо зато придајемо толико пажње бирању нове бочице парфема, којом ћемо обогатити своју козметичку полицу.

Извор: www.nezavisne.com

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Krijumčario parfeme vrijedne 30.000 KM u ambulantnim kolima

Radio Brčko

Jedan dio tijela ne biste trebali špricati parfemom

Radio Brčko