RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

KAKO DA PREVARITE RADAR: Uputstvo jednog Rusa za izbegavanje kazni

Ova kreativna ideja je napravljena samo da bi se izbegle kazne za prekoračenje brzine i time ignorisali mere bezbednosti i nikako nije preporučljiva.

U Rusiji je sve moguće. Ukoliko želite da prevarite saobraćajnog policajca ovo je možda najbolja metoda, ali svakako nije preporučljiva.

Nažalost, ova kreativna ideja je napravljena samo da bi se izbegle kazne za prekoračenje brzine i time ignorisali mere bezbednosti u saobraćaju koje postoje da zaštite građanstvo.

Možda izgleda genijalno, i možda funkcioniše, ali ovako može doći do neželjenih posledica i iz tog razloga ne odobravamo i ne preporučujemo da se ovo koristi.

 

Izvor:kurir-info.rs

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.