RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Kako je ovaj čovek i dalje živ?

Na internetu se može pronaći pregršt video snimaka koji prikazuju ljude iz celog sveta kako dokumentuju svoje ludorije, ali ovaj video je definitivno jedna od najluđih stvari koje ćete videti.

Video snimljen u Luizijani prikazuje vodiča u vodi kako iz svojih usta piletinom hrani dva velika aligatora. 

Uprkos tome što je moguće da je vodič odrastao blizu ovih opasnih stvorenja i što je upoznat sa svim stvarima koje u njihovoj blizini sme i ne sme da čini, ipak se postavlja pitanje – kako je on i dalje živ? 

Vrlo je moguće da je pažnja aligatora usmerena na piletinu kojom ih hrani, ali i dalje je potebno jako puno smirenosti, hrabrosti ali i ludosti kako bi se neko upustio u ovaj poduhvat.

 

Izvor:b92

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.