RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

KO IMA X FACTOR ?

Superfinalisti su: Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski, Lukijan Ivanović, Maid Hećimović i Doktori.

Žiri u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač u proteklih nekoliko mjeseci imali su priliku da prvi put čuju i vide svih tristotine kandidata koji su prošli  audicije.

Zatim je uslijedilo regrutni kamp u koji se plasiralo više od 130 takmičara, ali samo dvadesetčetvoro je prošlo u sljedeći krug – “kuće sudija“.

U ovoj fazi takmičari su se predstavili svojim mentorima u kućnoj atmosferi, a samo po troje kanidata iz svake kuće plasiralo se u finale.

Veliko superfinale zakazano je za 23. mart, kada ćemo napokon saznati ko će odnijeti titulu najboljeg.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.