RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Otklonjen problem – Viber ponovo radi

Jedan od najpopularnijih besplatnih servisa za komunikaciju u svijetu Viber od jutros nije radio, zbog čega su milioni korisnika ovog servisa u šoku.

pak, čelnici Vibera su otklonili sve probleme, te aplikacija ponovo uspješno funkcioniše.

Čelnici Vibera nisu objasnili zbog čega je došlo do prekida njihovih usluga, piše “Source.ba”. Korisnici sumnjaju da se radi o hakerskom upadu ili krupnom tehničkom kvaru.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.