RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Zlatni retriver usvojio piliće

Fotografkinja iz Los Angelesa, Candice Sedighan , napravila je seriju fotografija svoga psa Champa, zlatnog ritrivera starog 11 godina koji je usvojio čitavo jato tek izleglih pilića. Sve se desilo slučajno kada je donijela piliće kući sa namjerom da vidi kako će njen pas da reaguje na njih.

2 (1)Jednoga dana slučajno je natrčala na čovjeka koji je držao kutiju sa pilićima. Čovjek ih je kupio samo dan prije ali je odlučio da ih ne može zadržati i imao je namjeru da ih pokloni. Kada je 21-godišnja Candice pitala da ih čovjek njoj da i da će im ona naći sigurniji dom, on je rado pristao. Onda se desila bajka kojoj možete i sami da posvjedočite.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.