RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Pjesma dana

Северина објавила пјесму „Рођено моје“

”Ти не познајеш свијет тако добро као ја, кад си млад вјерујеш свима, а не знаш каквих људи има … Из овог гнијезда, пиле, гдје би сад? Гледају ме очи твоје као пресликане моје …” – стихови су којима започиње нова Северинина песма ‘Рођено моје’.

Пјесма је међу Северининим сарадницима, и прије саме премијере, проглашена њеном најемотивнијом и најлепшом баладом до сада, тим више што са собом носи и посебну ноту – посвећена је њеном сину Александру.

”Ово је велика лијепа пјесма у којој се може пронаћи сваки родитељ и сваки човјек …. Кад ми ју је Милош послао, у мени је изазвала ерупцију емоција и одмах сам је ишла снимити. Порука пјесме је безувјетна љубав” – изјавила је Северина.

Ријеч је о пјесми коју је написао Северининин дугогодишњи композитор Милош Рогановић који је, између осталих, написао песму ‘Као’, ‘Alcatraz’, ‘Град без људи’, ‘Добродошао у клуб’, ‘Италиана’, ‘Узбуна’, ‘Ко ме тјеро’…

Пјесма је снимљена прије мјесец дана у Загребу, док је спот сниман у Љубљани, у режији Нејца Левстика, уједно редитеља и Северинине предстојеће турнеје ‘‘The Magic Tour’, на којој ће пјесма ‘Рођено моје’ имати и своју премијеру уживо – 23. новембра у Београду.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Dodik pravi regionalnu televiziju na kojoj će i Severina imati svoj show

Radio Brčko

Предгрупа Северини Брчанке Енида Муламујић и Дајана Николић

Radio Brčko

Нина Бадрић представила нову пјесму и спот “Рекао си”

Драгиша Јанковић
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!