RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Брчко: Застоји у испоруци струје на неколико локација

Foto: Arhiva

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Застоји у испоруци електричне енергије због радова на ЕЕО:

 • Фра Шимуна Филиповића дио, Суље Кахримана дио, Тузланска, Мусе Ћазима Ћатића дио и Стевана Христића – радови на отклањању квара у јутарњим сатима
 • Исламовац Село мањи дио – застој у трајању од 2 h тoком дана
 • Клостерска – застој у трајању од 2 h тoком дана
 • Сафета Пашалића – застој у трајању од 1 h тoком дана

РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • У градском водоводном систему очекује се уредно водоснабдијевање, осим на траси од бензинске пумпе “МБ Радић“ према Бијељини, гдје ће се, у непосредној близини моста преко  потока Близна, изводити санација цурења на водоводној мрежи
 • Због извођења истражних радњи на подручју Буквика,  обустављен је  проток према Витановићима, Буковцу и Уловићу; очекујемо да данас воду добију становници Витановића.
 • На осталим локалним водоводима којима управља ЈП „Комунално Брчко“ очекује се уредно водоснабдијевање
 • Квалитет воде је задовољавајући и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. гласник БиХ, бројеви: 40/10, 43/10 и 30/12)
 • Сви потрошачи на даљинском систему очитања водомјера,  којима су упућена обавјештења, дужни су омогућити контролу мјерних мјеста у својим стамбеним јединицама. Стога се позивају да се одазову позиву и јаве на један од бројева телефона, наведених на обавјештењу.

РЈ ЧИСТОЋА

Служба за одвоз отпада:

Према плану, данас ће прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица бити организовано у насељима: Колобара – Бурића Брдо – Мераје – Ивици – Росуље, Доњи Брезик – Први Мај, Кланац – Ријеке – Брчко Ново, Омербеговача – Боће – Бодериште – Горњи Зовик – Доњи Зовик – Штрепци, Сеоњаци – Дубраве – Приједор – Стјепковица – Гредице 1, Еш насеље – Бијељинска цеста – Брезово Поље (Чаршија, Село, Ново насеље).

Служба за јавну хигијену

ОДРЖАВАЊЕ ЈАВНИХ, ЗЕЛЕНИХ И САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина:

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење јавних површина, пражњење посуда за отпатке
 • Одржавање пјешачке  зоне и Булевара Мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица
 • Одржавање јавних зелених површина у складу са годишњим планом

Сектор за збрињавање напуштених животиња

 • Удомљавање паса из азила сваког уторка и петка од 10:00 – 11:00 h

О ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

 • О осталим услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем Позивног центра 0800 505 07.  

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за сриједу 18.09.2019. године

Radio Brčko

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за петак 02.08.2019. године

Radio Brčko

“JP Komunalno”: Prekidi u snabdjevanju električnom energijom 1. i 2. jula

Radio Brčko