RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje za kupce – dalekovod Lipovac-Brod i Potočari

U srijedu 20.1.2021. godine u vremenu od 09:30 do 12:00 h planirani su radovi na 10 kV Lipovac – Brod, zbog čega će doći do prekida u isporuci električne energije kod kupaca iz naseljenih područja: Lipovac, Ulović, Vitanovići, Bukovac i manji dio Malezijskog puta.

U petak 22.1.2021. godine u vremenu od 09:00 do 12:00 h planirani su radovi na dalekovodu 10 kV Potočari, zbog čega će doći do prekida u isporuci električne energije kod kupaca iz naseljenih područja: Buzekara i Stanovi dio. Iz istog razloga doći će do dva kratkotrajna prekida u maksimalnom trajanju od po dva minuta (prvi prekid u 09:00 h, a drugi po završetku radova, planirano u 12:00 h) kod kupaca iz naselja: Stanovi dio i Gornji Brezik dio.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Počela izgradnja kanalizacione mreže za potrebe novoizgrađenog obdaništa u MZ Ilićka

Radio Brčko

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије

Radio Brčko

J.P. “Komunalno Brčko”: SERVISNE INFORMACIJE za četvrtak 06.02.2020. godine

Radio Brčko