RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje za kupce električne energije za 5., 6. i 7. avgust

U ponedjeljak 05.08.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga u terminu od 09:00 – 11:00 h doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz ulica Jovana Dučića dio, Cvijet Zuzorić dio i Bulevar mira dio, a u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Donji Brezik dio (ulica Luke Ćelovića).

U utorak 06.08.2019. godine zbog planskih radova na elektrodistributivnoj mreži u terminu od 09:00 – 11:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Donji Brezik dio (ulica Ljubomira Krsmanovića dio), a u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Donji Brezik dio (Blizna i Semberska dio).

U srijedu 07.08.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga u terminu od 09:00 – 11:00 h doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Gornji Brezik dio, a u terminu od 11:00 – 13:00 h do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Gornji Brezik dio.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

JP “Komunalno Brčko”: Vanplanske aktivnosti na uređenju javnih zelenih površina

Radio Brčko

ЈП “Комунално” Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије – Бродуша, Кланац

Radio Brčko

Obavještenje za kupce

Radio Brčko