InfoKom

Директор ЈП “Комунално Брчко” члан Кризног штаба – предузеће именовало радну групу за рад у кризној ситуацији

Директор ЈП “Комунално Брчко” данас је одржао састанак са замјеницима директора, помоћницима директора, шефовима и извршним руководиоцима радних јединица, а у вези са новонасталом ситуацијом угрожености становништва Брчко дистрикта БиХ од COVID-19.

На састанку је договорено да предузеће формира радну групу која ће свакодневно радити на доношењу одлука за заштиту радника предузећа од вируса корона, али и купаца који имају потребу да улазе у службене просторије предузећа.

Данас је одлучено да шалтери благајне предузећа раде од 07:00 – 18:00 часова радним данима, суботом до 14:00 h. Шалтер Службе за односе с купцима запримаће до 13:00 h само захтјеве за прикључке и захтјеве за издавање сагласности, које купци могу слати и поштом, док за сва остала питања купци могу да контактирају бесплатну инфо линију 0800 505 07 или пошаљу маил на pozivni.centar@komunalno.ba, тј. осим на шалтерима благајне, инфо центра и протокола, до даљњег се обуставља присуство трећих лица у објектима предузећа.

У просторије благајне радници обезбјеђења пуштају једног по једног купца по шалтеру, да би се контролисао број лица у затвореном простору.

Директор предузећа уједно је и члан Кризног штаба Владе Брчко дистрикта БиХ, с обзиром да ЈП “Комунално Брчко” има одређена задужења на сузбијању ширења корона вируса, те предузеће даје максималан допринос у борби против новонастале ситуације.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!