RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Ј.П.”Комунално Брчко”:СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за четвртак 09.01.2020. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Застоји у испоруци електричне енергије:

РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА.

  • Стање водоснабдијевања градског и локалних водоводних система под управом ЈП „Комунално Брчко“ биће уредно.
  • Квалитет воде у градском и осталим локалним системима је задовољавајући  и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. лист БиХ 40/10).

 РЈ ЧИСТОЋА 

Служба за управљање отпадом

Због квара аутосмећара, данас ће бити отежано прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица у насељима: Центар – Српска Варош – Илићка, Грчица, Горњи Рахић, Диздаруша – Пољопривредник, Мујкићи – Глухаковац – Брод доња страна, Бродуша – Стари Расадник – Брод лијева страна.

Служба за јавну хигијену    

ОДРЖАВАЊЕ ЈАВНИХ ЗЕЛЕНИХ И САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина:

  • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење јавних површина, пражњење посуда за отпатке.
  • Одржавање пјешачке  зоне и Булевара мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица проводи  се у двије смјене од 05:00 до 22:00 h

 Зимска служба

  • Стална приправност – по потреби дежурства и интервенције не терену

Клизалиште

  • Радно вријеме од 09-22 h; бесплатно клизање од 09-10 h, задња продаја улазница у 21 h; цијена за сат клизања радним данима 3 КМ, а викендом 5 КМ;

Сектор за збрињавање напуштених животиња

  • Удомљавање паса из азила сваког уторка и петка од 10:00 – 11:00 h

 ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

Услуге одржавања – Услужно кошење, одржавање и уређење зелених површина за правна и физичка лица у складу са цјеновником предузећа.

Услуга доставе воде у цистерни – Испорука воде у цистерни је доступна радним данима, а прије испоруке потребно је извршити уплату на шалтерима Благајне. Једна испорука цистерне капацитета 10 метара кубних у кругу до 20 km кошта 100 КМ.

О осталим и додатним услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем бесплатне инфо линије 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

ЈП „Комунално Брчко“ СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за уторак 17.03.2020. године

Radio Brčko

ЈП „Комунално Брчко“ СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 17.02.2020. године

Radio Brčko

Ј.П. “Комунално Брчко”: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за четвртак 5.12.2019. године

Radio Brčko