RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

ЈП „Комунално Брчко“ СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за петак 03.04.2020. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Плански застоји у испоруци електричне енергије:

 • Семберска дио, Столин дио, Јосипа Еугена Томића, Николе Шопа и Фра Илије Старчевића, краткотрајни прекид током дана;
 • Гредице, Брезово Поље дио, Село Брезово Поље дио, Трњаци, Сандићи, Слијепчевићи, краткотрајни прекид током дана;

РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • Стање водоснабдијевања градског и локалних водоводних система којима управља ЈП “Комунално Брчко” биће уредно и нема планираних искључења потрошача ради извођења радова на мрежи.
 • Квалитет воде у градском и осталим локалним системима је задовољавајући  и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. лист БиХ 40/10).

 РЈ ЧИСТОЋА

Служба за управљање отпадом

Данас ће прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица бити организовано у насељима: Колобара – Бурића Брдо – Мераје – Ивици – Росуље, Прутаче – Ограђеновац – Чанде – Ћосети – Хукељи – Рашљани, Церик –Бијела – Горња Скакава – Гредице 1 – Доњи Брезик – 1.Мај, Ново Брчко – ЕШ Насеље – Бијељинска цеста, Кланац – Ријеке.

Служба за јавну хигијену

ОДРЖАВАЊЕ ЈАВНИХ ЗЕЛЕНИХ И САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина:

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење површина, пражњење посуда за отпатке.
 • Одржавање пјешачке  зоне и булевара Мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица проводи  се у двије смјене
 • Машинско чишћење коловоза специјалним возилом
 • Чишћење ригола коловоза: град

 Зимска служба:

 • Стална приправност, по потреби дежурства и интервенције на терену

 ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

 • Шалтери благајне раде до 13:30 h. Пауза у раду је у периоду од 10:00-11:00 h, када се врши дезифекција простора. Молимо купце да прије уласка у објекат нагазе спужву са дезинфекционим средством и да држе одстојање једни између других.
 • Шалтер Службе за односе с купцима заприма само захтјеве за прикључке и електроенергетске сагласности. И ове, као и друге захтјеве, купци могу послати e-mailom pozivni.centar@komunalno.ba, факсом на 049/216-118 или поштом на Тина Ујевића 66, а образац преузети на web страници у менију Кориснички сервис-захтјеви и обрасци.
 • Шалтер Службе за протокол и администрацију са странкама ради до 13:00 h.

О осталим и додатним услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем бесплатне инфо линије 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Ј.П.”Комунално Брчко”: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 24.06.2019. године

Radio Brčko

Обавјештење за купце електричне енергије за петак

Radio Brčko

Ј.П. “Комунално Брчко”: Сервисне информације за уторак 03.12.2019. године

Radio Brčko