RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за петак 18.09.2020. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Застоји у испоруци електричне енергије:

 • Буквик дио, Гајеви, Приједор, Подаревац, Скакава Горња и Рашљани, прекид у времену од 09:30-14:30 h

РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • Стање водоснабдијевања градског водоводног система је уредно и нису планирани прекиди у испоруци воде
 • На извориштау Стјепковица најављен је прекид електро напајања у интервалу од 09:30-14:30 h.  Због тога, а овисно о потрошњи воде, може доћи до прекида водоснабдијевања или пада притиска у насељима: Приједор, Дубраве до школе, Сеоњаци, Доња Скакава, Пољаци, Јагодњак, Доњи и Горњи Вукшић, Улице, Вујчићи, Гајеви, Доњи и Горњи Буквик, Витановићи, Буковац, Уловић, Брдо Штерац и Лукавац.
 • Насеља која се снабдијевају водом са изворишта Исламовац имаће уредно водоснабдијевање
 • Квалитет воде одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. лист БиХ 40/10).
 • Ванредне активности по налогу Владе Брчко дистрикта БиХ: прање и дезинфекција јавних и саобраћајних површина и пијаца

РЈ ЧИСТОЋА

Служба за управљање отпадом

Данас ће прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица бити организовано у насељима: Колобара – Бурића Брдо – Мераје – Ивици – Росуље, Прутаче – Ограђеновац – Чанде – Ћосети – Хукељи – Рашљани, Церик –Бијела – Горња Скакава – Гредице 1 – Доњи Брезик – 1.Мај, Ново Брчко – ЕШ Насеље – Бијељинска цеста, Кланац – Ријеке.

Служба за јавну хигијену

ОДРЖАВАЊЕ ЈАВНИХ ЗЕЛЕНИХ И САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина:

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење површина, пражњење посуда за отпатке.
 • Одржавање пјешачке  зоне и булевара Мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица проводи  се у двије смјене
 • Машинско чишћење коловоза чистилицом од 07:00-15:00 h
 • Окопавање парцела са засађеним биљним материјалом
 • Машинско кошење травњака: сеоске МЗ
 •  

Сектор за збрињавање напуштених животиња

 • Удомљавање паса из азила сваког уторка и петка од 10:00 – 11:00 h

О ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

 • Услуге одржавања – Услужно кошење, одржавање и уређење зелених површина и цвјетњака за правна и физичка лица у складу са цјеновником предузећа.
 • Услуга доставе воде у цистерни : Обавјештавамо грађане да вршимо испоруку воде у цистерни. Ова услуга погодна је за пуњење дворишних базена, приликом организације разних скупова и сл. Услуга је доступна радним данима, а прије испоруке потребно је поднијети захтјев и извршити уплату на шалтерима предузећа. Једна испорука цистерне капацитета 10 метара кубних у кругу до 20 km кошта 100 КМ. За додатне информације позвати 0800 505 07.

О осталим и додатним услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем Позивног центра 0800 505 07.  

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Obavještenje za korisnike usluga JP „Komunalno“ – rad za praznik

Radio Brčko

Obavještenje za kupce električne energije za utorak

Radio Brčko

Брчко: Застоји у испоруци струје у Гредицама и Диздаруши

Radio Brčko