InfoKom

ЈП„Комунално Брчко“ СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за уторак 24.03.2020. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Застоји у испоруци електричне енергије:

 • Крепшић дио, застој у трајању од један час у току дана;
 • Центар дио (у околини зграде Владе), застој у трајању од један час у току дана;
 • Улица Сафета Пашалића, застој у трајању од пола часа до један час у току дана;

РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • Снабдијевање градског и локалних водоводних система под управом ЈП „Комунално Брчко“ биће уредно.
 • Квалитет воде је задовољавајући и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. гласник БиХ, бројеви: 40/10, 43/10 и 30/12).

РЈ ЧИСТОЋА

Служба за одвоз отпада:

Према плану, данас ће прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица бити организовано у насељима: Колобара – Бурића Брдо – Мераје – Ивици – Росуље, Доњи Брезик – Први Мај, Кланац – Ријеке – Брчко Ново, Омербеговача – Боће – Бодериште – Горњи Зовик – Доњи Зовик – Штрепци, Сеоњаци – Дубраве – Приједор – Стјепковица – Гредице 1, Еш насеље – Бијељинска цеста – Брезово Поље (Чаршија, Село, Ново насеље).

Служба за јавну хигијену

ОДРЖАВАЊЕ ЈАВНИХ ЗЕЛЕНИХ, И САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина.

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење јавних површина, пражњење посуда за отпатке.
 • Одржавање пјешачке  зоне и Булевара мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица проводи  се у двије смјене

 ЗИМСКА СЛУЖБА:

 • Интервенције на терену по потреби

 ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

 • Шалтери благајне раде до 18:00 h. Пауза у раду је у периоду од 10:00-11:00 h и од 14:00-15:00 h, када се врши дезифекција простора. Молимо купце да прије уласка у објекат нагазе спужву са дезинфекционим средством и да држе одстојање једни између других.
 • Шалтер Службе за односе с купцима заприма само захтјеве за прикључке и електроенергетске сагласности. И ове, као и друге захтјеве, купци могу послати e-mailom pozivni.centar@komunalno.ba, факсом на 049/216-118 или поштом на Тина Ујевића 66, а образац преузети на web страници у менију Кориснички сервис-захтјеви и обрасци.
 • Шалтер Службе за протокол и администрацију са странкама ради до 13:00 h.

 О осталим и додатним услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или путем бесплатне инфо линије 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button