RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoInfoKom

JP “Komunalno Brčko”: Obavijest za kupce električne energije – Boderište, Goričkići, Boće

U srijedu 24.3.2021. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima zbog kojih će doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

  • u terminu od 09:00 – 11:00 h doći će do prekida u opskrbi električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Boderište dio.
  • u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u opskrbi električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Boderište dio.

 

U četvrtak 25.3.2021. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima zbog kojih će doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

  • u terminu od 09:00 – 11:00 h doći će do prekida u opskrbi električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Goričkići.
  • u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u opskrbi električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Boće dio.

 

U petak 26.3.2021. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima zbog kojih će doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

  • u terminu od 09:00 – 11:00 h doći će do prekida u opskrbi električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Boće dio.
  • u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u opskrbi električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naselja Boće dio.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Servisne informacije za četvrtak 1.4.2021. godine

Radio Brčko

JP „Komunalno Brčko“: SERVISNE INFORMACIJE za petak 29.03.2019. godine

Radio Brčko

Brčko: Moguć kraći zastoj u isporuci električne energije u Ograđenovcu

Radio Brčko