RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

JP “Komunalno” Brčko: Obavještenje za kupce električne energije

U četvrtak 01.08.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga u terminu od 09:00 – 11:00 h doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Plazulje dio i Donji Brezik dio (ulice Jure Kaštelana dio i Ljubomira Krsmanovića dio), a u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Donji Brezik dio (ulice Jure Kaštelana dio i Ljubomira Krsmanovića dio).

Osim navedenog, zbog vraćanja normalnog uklopnog stanja na KO 10 kV Vodovod, u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u isporuci električne energije u maksimalnom trajanju od 15 minuta kod krajnjih kupaca iz naseljenih područja i ulica: Grbavica dio, Plazulje dio, Dejtonska dio, Plazuljska dio i Lejlića dio.

U petak 02.08.2019. godine u vremenu od 09:00 do 11:00 h planirani su radovi na TS 10/0,4 kV Srpska Varoš 3, zbog čega će doći do prekida u isporuci električne energije kod svih krajnjih kupaca iz ulica: Desanke Maksimović dio, Ivana Gundulića, Alekse Šantića dio.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Од данас нормализација водоснабдијевања у систему Исламовац – Штрепци

Radio Brčko

JP “Komunalno Brčko”: SERVISNE INFORMACIJE za ponedjeljak 01.02.2021. godine

Radio Brčko

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије

Radio Brčko