InfoKom

JP “Komunalno Brčko “: Obavještenje za kupce za petak, 01.06.2018. godine

Dana 01.06.2018. godine planirani su radovi na sljedećim EEO:

  • U terminu od 08:30 – 10:30 h, planirani su radovi na TS 10/0,4 kV Donji Vukšić, zbog čega će doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca koji se napajaju sa predmetne TS.
  • U terminu od 12:00 – 14:00 h, planirani su radovi na TS 10/0,4 kV Marković Polje 3, zbog čega će doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca koji se napajaju sa predmetne TS.

Za više informacija kontaktirati Pozivni centar  0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button