RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

JP “Komunalno Brčko”: Odvoz krupnog otpada za srijedu, 31. oktobar

JP “Komunalno Brčko” obavještava kupce i korisnike usluge prikupljanja, transporta i deponovanja otpada da će u srijedu 31.10.2018. godine odvoz otpada biti organizovan u mjesnim zajednicama koje su na redu, po ustaljenom planu odvoza otpada, za srijedu, ali da će odvoz biti u periodu od 05:00 – 10:00 časova iz tehničkih razloga.

Iz tog razloga molimo mještaje sljedećih mjesnih zajednica:

  • MAOČA
  • GREDICE 2 – SANDIĆI –TRNJACI – POPOVO POLJE – RAŽLJEVO – SLIJEPČEVIĆI – KRBETI – BUZEKARA
  • BRKA – UGORI
  • VITANOVIĆI – BUKOVAC – BUKVIK – PALANKA –LIPOVAC – ULOVIĆ
  • GORNJA LANIŠTA – DONJA LANIŠTA – DONJI VUKŠIĆ – GORNJI VUKŠIĆ –TINJAŠI – JAGODNJAK–POLJACI – DONJA SKAKAVA – KREPŠIĆ – MARKOVIĆ POLJE
  • STANOVI – GORNJI BREZIK – GORNJE DUBRAVICE –  DONJE DUBRAVICE – ŠATOROVIĆI

da smeće pripreme danas popodne ili rano ujutru za odvoz.

Hvala na razumijevanju.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Obavijest za korisnike prava na dječiji doplatak

Radio Brčko

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за уторак 12.02.2019. године

Radio Brčko

Обавјештење за купце електричне енергије – ремонт ЧТС Брчко I

Radio Brčko