RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

JP “Komunalno”: Čestitka povodom Prvog maja

Zaposlenici i rukovodstvo Javnog preduzeća „Komunalno Brčko“ d.o.o. Brčko distrikt BiH svim građanima Brčko distrikta BiH i svojim kupcima upućuje iskrene čestitke povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada.

Naše preduzeće poštuje procedure standarda OHSAS 18001:2007 – Sistema za upravljanje zaštitom zdravlja i bezbjednošću na radnom mjestu, te stoga posebno vodi računa o zdravlju svojih zaposlenika i njihovom bezbjednom okruženju. Svi zaposlenici imaju dvadesetčetvoročasovno osiguranje, a naši zaposlenici ostvaruju svoja prava i kroz rad sindikalnih udruženja.

Međunarodni praznik rada simbol je borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti, stoga se nadamo da ćemo zajedničkim naporima i zalaganjem, na obostrano zadovoljstvo, u narednom periodu ostvariti još bolje rezultate i stvoriti kvalitetnije uslove, kako rada, tako i života, za sve u našoj lokalnoj zajednici.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.