RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoInfoKom

ЈП Комунално: Застоји у испоруци електричне енергије у неколико мјесних заједница

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за уторак 27.7.2021. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Планирани застоји у испоруци електричне енергије:

 • ДВ 10 kV Горњи Рахић, Паланка  застој од 8:30-10:00 h
 • ДВ 10 kV Брдо Штерац застој од 10:30-11:00 h
 • ТС 10/0,4 kV Диздаруша 110 (један НН излаз) два краткотрајна прекида у току дана
 • ТС 10/0,4 kV Горњи Зовик 4 (један НН излаз) застој 1 h у току дана

РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • Због извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у Улици Младена Маглова, могући су повремени прекиди у водоснабдијевању код купаца у овој улици.
 • Код осталих купаца услуге водоснабдијевања у градском систему очекује се уредна испорука воде.
 • На свим локалним водоводима, усљед екстремне потрошње и ограничених капацитета изворишта, могући су повремени прекиди у водоснабдијевању.
 • Апелујемо на кориснике локалних водовода којима управља ЈП „Комунално Брчко“ да воду користе за основне животне потребе домаћинства, никако у друге сврхе – заливање башта, дворишта, поливање бетона или пуњење базена, односно онако како је прописано Законом о комуналним дјелатностима, а који такође предвиђа санкционисање због расипања и губитка воде;
 • У протеклим данима успјели смо регулацијама на терену одржати локални систем водоснадбијевања, а с обзиром да се и ове седмице поново очекује висока температура, уколиком систем буде угрожен, увешћемо и планске рестрикције, да би становништво у одређеним периодима имало воду;
 • Квалитет воде је задовољавајући и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. гласник БиХ, бројеви: 40/10, 43/10 и 30/12).

РЈ ЧИСТОЋА

Служба за одвоз отпада:

Према плану, данас ће прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица бити организовано у насељима: Колобара – Бурића Брдо – Мераје – Ивици – Росуље, Доњи Брезик – Први Мај, Кланац – Ријеке – Брчко Ново, Омербеговача – Боће – Бодериште – Горњи Зовик – Доњи Зовик – Штрепци, Сеоњаци – Дубраве – Приједор – Стјепковица – Гредице 1, Еш насеље – Бијељинска цеста – Брезово Поље (Чаршија, Село, Ново насеље).

Служба за јавну хигијену

ОДРЖАВАЊЕ ЈАВНИХ, ЗЕЛЕНИХ И САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина:

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење јавних површина, пражњење посуда за отпатке
 • Одржавање пјешачке  зоне и Булевара Мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица
 • Одржавање јавних зелених површина у складу са годишњим планом

Сектор за збрињавање напуштених животиња

 • Удомљавање паса из азила сваког уторка и петка од 10:00 – 11:00 h

 О ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

 • О осталим услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем Позивног центра 0800 505 07.  

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

J.П.”Комунално Брчко”: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за петак 13.12.2019. године

Radio Brčko

Ј.П.”Комунално Брчко”:СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за уторак 31.12.2019. година

Radio Brčko

Обавјештење за купце електричне енергије за петак

Radio Brčko