RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Obavještenje o nestanku električne energije

Zbog planiranih radova revizije polja i ispitivanja zaštita 10 kV odvoda na TS 110/x kV Brčko 1 od strane Elektroprijenosa BiH a.d. Banja Luka OP Tuzla, dana 08.05.2018. godine doći će do prekida u isporuci električne energije i to na sljedećim EE objektima:

Utorak 08.05.2018. godine:

  1. DV 10 kV Lipovac u periodu od 09:00 – 11:00 h doći će do prekida u napajanju električnom energijom u sljedećim naseljima: Brod, Lipovac, Ulović, Vitanovići i Bukovac.
  2. DV 10 kV Brka u periodu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u napajanju električnom energijom u sljedećim naseljima: Brdo Šterac, Lukavac, Bukvik (dio naselja), Brka i Donja Brka.
  3. DV 10 kV McGowern 1 u periodu od 13:00 – 15:00 h doći će do prekida u napajanju električnom energijom na sljedećim TS 10/0,4 kV i to: Has Comerc, Mc Gowern i Malagić

Za više informacija kontaktirati Pozivni centar  0800 505 07.

Hvala na razumijevanju.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.