InfoKom

Obavještenje o nestanku struje za petak, 20. april, 2018. godine

Dana 20.4.2018. godine planirani su radovi na reviziji reklozera Potočari na DV 10 kV Potočari te će stoga doći do planiranog prekida u isporuci električne energije:

Petak 20.04.2018. godine:

  1. U vremenu od 11:00 – 15:00 h zbog planiranih radova na DV 10 kV Potočari doći će do prekida u isporuci električne energije kod svih kupaca koji se električnom energijom snabdijevaju sa sljedećih TS 10/0,4 kV: Čađavac 1 i 2, Potočari 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 i 9, Gornji Brezik 1 i 3, Stanovi 1, 2, 3 i 4, Buzekara 1, 2, 3 i 4, Donje Dubravice 1, 2, 3, Gornje Dubravice, GSM BS Šatorovići kao i kupci Elektro Bijeljine koji se napajaju sa DV 10 kV Potočari.

Za više informacija kontaktirati Pozivni centar  0800 505 07.

Hvala na razumijevanju.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button