RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Obavještenje za kupce električne energije

U srijedu 20.04.2022. godine planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naselja:

  • Ulice dio i Gornji Vukšić dio – zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h;
  • Ulice dio i Gornji Vukšić dio (Rogozan) – zastoj u vremenu 11:00 – 13:00 h.

U četvrtak 21.04.2022. godine planirani su radovi na EEO u naseljima Ulice dio i Donji Vukšić, pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom u vremenu 09:00 – 11:00 h;

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Nema poskupljenja struje u ovoj godini

Radio Brčko

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за сриједу 11.09.2019. године

Radio Brčko

Обавјештење за купце – враћање у нормално уклопно стање након ремонта ЧТС Брчко II

Radio Brčko