InfoKom

Obavještenje za kupce električne energije – planski prekidi za period 09. -12.08.2020. godine

U nedjelju  09.08.2020. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije u terminu od 09:00 – 11:00 h  kod krajnjih kupaca iz ulica: Tina Ujevića, Edhema Mulabdića dio, Prof. Murata efendije Sinanagića dio, Omerovića dio, Hasana Kikića i Fra Šimuna Filipovića dio, a u terminu od 11:00 – 13:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz ulica: Bulevar mira dio, Vuka Stefanovića Karadžića i Jelene Voćkić.

U ponedjeljak 10.08.2020. godine doći će do prekida u isporuci električne energije u terminu od 09:00 – 11:00 h  kod krajnjih kupaca iz naselja Kolobara, tj. slijedećih ulica i njihovih dijelova: Eldina Hadžića dio, Rizaha Štetića, Asima Derviševića dio i Husein efendije Trebinčevića, a u terminu od 11:00 – 13:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz naselja Kolobara, tj. slijedećih i ulica i njihovih dijelova: Svetozara Ćorovića, Kantardžića dio, Kučukalića i Mujdanovača dio

U utorak 11.08.2020. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije u terminu od 09:00 – 11:00 h  kod krajnjih kupaca iz naselja Kolobara, tj. slijedećih ulica i njihovih dijelova: Islahijet, Danila Kiša i Kantardžića dio, a u terminu od 11:00 – 13:00 h  kod krajnjih kupaca iz slijedećih ulica i njihovih dijelova: Savski most i Savska.

U srijedu 12.08.2020. godine u terminu od 09:00 – 11:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz dijela ulice Mehmedagića i Trga mladih, a u terminu od 11:00 – 13:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz slijedećih ulica i njihovih dijelova: Prnjavor dio, prof. Aleksandra Nikolića dio, Dr. Abdulaha Bukvice i Mehmedagića dio.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button