RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 28.2.2022. године

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 28.2.2022. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Застоји у испоруци електричне енергије:

 • Данас нису планирани застоји у испоруци електричне енергије;

РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • Санација цурења на водоводној мрежи изводиће се у улицама Илићка 12 и Илићка 9, те су у овим улицама извјесни краћи застоји у току извођења радова
 • Прикључење новог корисника у улицама Ћамила Сијарића и Бакије Селимовића
 • У осталим дијеловима градског  и локалних водоводних система очекује се уредно водоснабдијевање
 • Квалитет воде је задовољавајући и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. гласник БиХ, бројеви: 40/10, 43/10 и 30/12)
 • Сви потрошачи на даљинском систему очитања водомјера,  којима су упућена обавјештења, дужни су омогућити контролу мјерних мјеста у својим стамбеним јединицама. Стога се позивају да се одазову позиву и јаве на један од бројева телефона, наведених на обавјештењу
 • У посљедње вријеме, евидентирано је отуђење већег броја поклопаца са шахтова комуналне инфраструктуре, те молимо суграђане да сазнања о овим случајевима пријаве Полицији Брчко дистрикта БиХ.

РЈ ЧИСТОЋА

Служба за управљање отпадом

Данас ће прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица бити организовано у насељима: Центар – Српска Варош – Илићка – Поточари, Грчица, Диздаруша – Пољопривредник, Бродуша – Стари Расадник – Брод лијева страна, Плазуље – Грбавица – Доњи Рахић – Улице – Горице, Мујкићи – Глухаковац – Брод десна страна, Вучиловац – Дренава.

Служба за јавну хигијену

Одржавање јавних зелених и саобраћајних површина у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина:

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење јавних површина, пражњење посуда за отпатке
 • Одржавање пјешачке  зоне и Булевара мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица
 • Одржавање јавних и зелених површина у складу са годишњим планом

Сектор за збрињавање напуштених животиња

 • Удомљавање паса из азила сваког уторка и петка од 10:00 – 11:00 h

ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

 • Молимо вас да редовно измирујете обавезе по основу пружених услуга.
 • О осталим услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем Позивног центра 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

JP “Komunalno Brčko”: Nove tarife električne energije u primjeni od 1. aprila

Radio Brčko

ЈП “Радио Брчко”: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 31.08.2020. године

Radio Brčko

Mirsad Đapo – Prisustvo korupcije u nabavkama je bilo veliko

Radio Brčko