RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Supervizor na sastanku sa direktorom i zamjenicima JP “Komunalno Brčko” o aktuelnim temama

Supervizor za Brčko i prvi zamjenik visokog predstavnika u BiH Majkl Skenlan razgovarao je danas u prostorijama JP “Komunalno Brčko” sa direktorom Kemalom Atićem i zamjenicima Brankom Đurić Žilić i Draganom Jelisićem.

Glavna tema odnosila se na snabdijevanje Brčko distrikta BiH električnom energijom. Supervizor je izrazio zadovoljstvo što stanovnici Distrikta imaju riješeno snabdijevanje i za 2022. godinu, s obzirom da je krajem 2020. godine JP “Komunalno Brčko” sklopilo dvogodišnji ugovor o snabdijevanju sa MH “Elektroprivreda” RS.

Direktor preduzeća upoznao je supervizora i sa realizacijom infrastrukturnih projekata iz oblasti unapređenja kvaliteta isporuke električne energije krajnjim kupcima, odnosno o instalaciji novih elektroenergetskih objekata (https://komunalno.ba/od-2018-godine-vise-od-10-novih-eeo-u-sistemu-brcanske-elektrodistribucije/), te naporima koje preduzeće čini na normalizaciji vodosnabdijevanja u seoskim područjima, u kojima je preduzeće nadležno za upravljanje vodovodnim sistemom.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Застоји на дистрибутивној мрежи – Поточари мањи дио и Брка мањи дио

Radio Brčko

Brčko: Servisne informacije JP “Komunalno” Brčko za utorak 22.2.2022. godine

Radio Brčko

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије

Radio Brčko