Slika dana

Dalje nećeš moći!

Odnedavno je, u naselju Srpska Varoš, na dijelu pruge kojim se kreće teretni voz za potrebe fabrike “Bimal”, postavljenja fizička prepreka za parkiranje autobomila u samoj blizini pruge.

Razlog tome je činjenica da su vlasnici svoje automobile često znali parkirati na udaljenosti manjoj od 1, 5 metar od pruge zbog čega se, prilikom kretanja željezničke kompozicije, uz pomoć policije i “pauka” moralo intervenisati.

Sada su oko 1,5 metar od pruge položeni betonski graničnici u žuto-crvenoj boji kako bi svima bilo jasno da dalje više neće moći!

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Čitajte takođe
Close
Back to top button