RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

AK “CROSS” веома успјешан на првенству Републике Српске

На првенству Републике Српске за старије јуниоре и мл. пионире које је одржано у Баља Луци екипа AK CROSS је била успјешна.

Узимајучи у обзир да су атлетичари AK “CROSS””- а били једни од млађих учесника, медаље су освајане у следећим дисциплинама:

Златна медаља брзо ходање Милица Миљанић, бронзана медаља Нађа Стјепановић.
Златна медаљаЂорђе Симикић  кугла.
Бацање вортекса Бењамин Топчагић бронзана медаља.
Николај Станић, сребрна медаља спринт и бронзана медаља скок у даљ.

Штафета 4×100м сребрне медаље: Николај Станић, Алексеј Јовановић, Бењамин Топчагић, Огњен Симикић.
Штафета 4×400м бронзане медаље: Дајана Мијатовић, Кристина Тркуља, Бојана Новаковић, Сара Лазаревић.

Спринт на 100м бронзана медаља Дајана Мијатовић. Бацање копља Кристина Тркуља бронзана медаља.

Остатак екипе који је учествовао на такмичењу без успјеха али су се на борилиштима одлични показали.: Теодора Богићевић, Марија Тркуља, Данијела Перић, Елена Јанковић, Миа Цвијановић, Владимир Ђорђић, Јелена Ђурић, Енида Чандић, Тамара Суботић, Сара Суботић, Дуња Стевић, Ксенија Зонић, Ања Стевић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Срђан Самарџић – прво сениoрско злато са Међународног митинга

Admir Kadrić

Срђан Самарџић освојио полумаратон Шујица 2014

Admir Kadrić