RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Atletski klub “Cross” Brčko osvojio medalje na takmičenju u Vlasenici

Atletski klub „Cross“ Brčko jučer je  nastupio  u Vlasenici na prvenstvu Republike Srpske  u kros trčanju.

Organizator takmičenja bio je AK „Vlasenica“ . Brčanski  šampioni iz AK „Cross“  nastupili su u skoro svim kategorijama i također, nastupe su imali na dodatnim disciplinama za najmlađe učesnike.

Osvajači medalja su: Sanja Ristić (100 m) 1. mjesto,  Fejsal Stojanović Bričić (200 m) 2. mjesto,  Benjamin Topčagić (2.000 m) 3. mjesto i Danis Avdić (4.000 m) 3. mjesto.

Takmičari koji su pokazali dobru borbu u trkama, ali se, nažalost, nisu uspjeli izboriti za medalje su: Milka Kojić, Hana Adžikić, Sara Tomić i  Vladimir Đorđić.

Sljedeće takmičenje  „Cross“ očekuje  na narednim ekipnim  prvenstvima.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.