RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

BH-karatistima tri medalje na Evropskom prvenstvu

Sa petog Evropskog SKDUN prvenstva, koje je održano u Latviji, vratila se Reprezentacija BiH sa tri osvojene medalje, a u sastavu našeg tima bila su i dva takmičara iz Kluba borilačkih sportova „Lokomotiva“ Brčko distrikt BiH.Emina Brkić, mlađa kadetkinja, u borbama do 45 kg osvojila je srebrnu medalju dok su bronzane medalje osvojili Irma Numanović,kategorija djevojčice 2003. godište i Emir Sofić, stariji kadet.

Na Evropskom prvenstvu,koje je organizovao Šotokan karate do ujedinjenih nacija u gradu Daugapils, nastupilo je blizu dvije hiljade takmičara iz 28 zemalja.

Naše takmičare vodili su treneri Boško Vidović i Eldin Džulić te selektor Mehmedalija Brkić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Brkić osvojio brončanu medalju na prvenstvu RS

Radio Brčko

Redžep Brkić najbolji na 7.Otvorenom prvenstvu Brčko distrikta BiH

Admir Kadrić

Brčaci osvajači beogradskog trofeja

Radio Brčko