RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčkoSport

Бициклистички маратон – више од бициклизма

Под покровитељством Сталне радне групе за рурални развој Југоисточне Европе Бициклистички клуб „Свети Николај“ Брчко дистрикт БиХ је успјешно реализовао четвродневни бициклистички маратон кроз источну Хрватску, западну Србију и сјевероисточну БиХ.

Двадесетак бициклиста из Брчког,којима се у сваком граду придруживало по неколико бициклиста, прошли су релацију Брчко-Нијемци-Илок-Сремска Митровица-Шабац-Лозница-Угљевик-Брчко.

– Остварили смо основни циљ овог туристичко-рекреативног маратона који промовише туристичке понуде одређених дијелова трију земаља, уживали у смјештајним капацитетима и локалним производима у руралним срединама,- каже Жељко Новаковић,предсједник Бициклистичког клуба „Свети Николај“ .

Бициклисти су за четири дана на бициклима прешли укупно 400 километара и стекли подоста пријатеља и присталица овог начина промоције туристичких вриједности Хрватске,Србије и БиХ.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Бициклом – три дана по Зеленгори

Admir Kadrić

Брчански бициклисти педалају за одлазак на Хиландар

Admir Kadrić

Трећа промоција бициклизма у Брчком

Admir Kadrić