RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

„Brčanka“ se vraća u Brčko

Košarkašice „Brčanke“ su u devetom kolu Premijer lige BiH pobijedile ekipu „Slobode“ u Novom Gradu rezultatom 63:52. Pobjeda u poslednjoj utakmici prvog dijela prvenstva mnogo će značiti domaćim košarkašicama u nastavku prvenstva, jer su sve utakmice prvog dijela Premijer lige BiH odigrale izvan svog grada i svoje dvorane. Nakon dosadašnjih osam odigranih utakmica ekipa „Brčanke“ je na četvrtoj poziciji premijerligaške tabele sa 12 bodova koji su sakupljeni iz 4 pobjede i 4 poraza.Tabelu predvodi ekipa „Jedinstvo BH Telekom“ iz Tuzle kojoj Brčanke gostuju naredne subote.

Završetak renoviranja Sportske dvorane Tehničke škole očekuje se do kraja januara pa Edvina Lević,trener „Brčanke“,uvjerena u prednost nastupa pred domaćom publikom, već podsjeća navijače kako će „Brčanki“ biti potrebna pomoć na tribinama Tehničke škole u osam kola zaredom…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U Sarajevu svečano dočekana bh. ženska košarkaška reprezentacija

Radio Brčko

Sportske igre mladih počinju igrom „Između dvije vatre“

Admir Kadrić

Почела школа кошарке „Спортрек“

Admir Kadrić