RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Брчански пјескаши доминирају љетном сценом

Брчански пјескаши Лука Шормаз и Немања Божић освојили су Међународни турнир у одбојци на пијеску „Аквана 2014“ у Бања Луци.

Они су у финалном мечу побиједили вишеструке прваке БиХ, такође Брчаке Жарка Кисића и Драгу Теодоровића и тако потврдили зрелост и оправдали повјерење селектора Репрезентације. -Скинули сте са трона БиХ одбојкашки пар који доминира овим простором више година, – покушали смо да примијетимо. – Не бих то тако назвао,-каже Божић, сматрајући да су Кисић и Теодоровић имали лош дан у Бања Луци. – Традиција је на њиховој страни, а шта ће бити у будуће – видјећемо, – каже Немања Божић,поносно тврдећи да бољих пјескаша у БиХ од Брчака – нема.

Побједнички квартет из Брчког наступиће почетком септембра на Континетналном купу који представља квалификације за Олимпијске игре 2016.године.(Још није позната држава-домаћин турнира).(Подсјећамо да су у првом кругу у Литванији сасвим добро прошли заузервши треће мјесто).

Треће и четврто мјесто у Бања Луци заузели су парови из Загреба. Три првопласиране екипе освојили су новчане награде организатора и то 900,400 и 200 КМ. „Аквана 2014“ове године је окупила 16 парова из БиХ и Хрватске од тога четири пара из Брчког. Поред финалиста у Бања Луци су наступили још Немања Томић- Ненад Шормаз те Амар Бродлић-Аладин Токић. Исто толико парова било је и у женској конкуренцији.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

На Фицибајру се спремају за континентални куп пјескаша у Литванији

Admir Kadrić

Nakon 15 godina ponovo bič volej turnir u Brčkom

Admir Kadrić

Deset godina SRD „Smudj“ Brčko

Admir Kadrić