RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Brčko: Preminuo Željko Kajiš trener FK Lokomotiva

Sa velikom tugom i boli obavještavamo sportsku javnost i građane Brčko distrikta BiH da nas je u 62. godini života napustio naš trener Željko Kajiš koji je preminuo u kliničkom centru Sveti Sava u Beogradu.
Željko Kajiš bio je preko 30. godina član Lokomotive, gdje je izveo mnoge generacije na pravi put, ali isto tako ih je i naučio kako da postanu pravi ljudi. Bio je trener svih naših selekcija godinama i darovao je dosta igrača, među kojima su Stjepanović, Todorović, Kesić itd., koji su ostvarili dobre karijere. Ostavio je neizbrisiv trag u fudbalu u ovom gradu i cijeli život živio je kao vitez. Ovo je veliki gubitak za sve nas i Željko će uvijek biti dio Lokomotive.
Fudbalski klub “Lokomotiva” Brčko izjavljuje najiskrenije saučešće njegovoj porodici.
Izvor: FB FK Lokomotiva Brčko

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.