RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoDobre vijestiMagazinSport

Делегација Видовданске трке у посјети малој Марији

Данас је делегација Видовданске трке посјетила малу Марију Ђурђић која је крајем прошле године успјешно оперисана у Истамбулу.
Том приликом су јој уручени пригодни поклони и учлањена је у Атлетски клуб “Брчко”

PHOTO OGNJEN PLAVSIC (2 of 7)
На прошлогодишњој Видовданској трци организована је посебна трка “За малу Марију” која је имала преко тристо учесника, а сав новац прикупљен од стартнина је уплаћен за лијечење тумора на мозгу мале Марије.
Директор Видовданске трке Борислав Ђурђевић заједно са најужим тимом, Димитријем Ивановићем и Огњеном Плавшићем је том приликом изразио задовољство што је ова хумана акција успјела и најавио нову сличну акцију на овогодишњој јубиларној двадесетој трци.
_ово смо направили од срца и драго нам је да смо Марији и њеним родитељима барем мало помогли. Нећемо стати, и на овој јубиларној трци помоћи ћемо онима којима је то најпотребније, каже Димитрије Ивановић који је у оквиру Видовданске трке руководио пројектом “За малу Марију”
Родитељи мале Марије такође су захвални свима онима који су им помогли када је било најтеже.

PHOTO OGNJEN PLAVSIC (6 of 7)
Мало смо сумњали у хуманост, али ово што је урађено да се помогне нашој Марији нас је увјерило да људска солидарност постоји, и да добри људи када нешто одлуче могу доста да направе, каже мајка Боба.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.