RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Đoković započeo 384. nedelju na vrhu ATP liste

Srbijanski teniser Novak Đoković i dalje je prvi na danas objavljenoj ATP listi, čime je započeo svoju 384. nedelju u vrhu svjetskog tenisa. Đoković na prvoj poziciji ima 7.135 bodova, 105 manje nego prošle sedmice, odnosno ima 365 bodova više od drugoplasiranog Španca Karlosa Alkarasa.

Iza vodećeg dvojca slede Rus Danil Medvedev i Norvežanin Kasper Rud, koji su zamijenili pozicije, i to je jedina promjena među najboljih deset na svijetu. Do desete pozicije su i Grk Stefanos Cicipas, ruski teniser Andrej Rubljov, Danac Holger Rune, Italijan Janik Siner, Kanađanin Felis Ože-Alijasim i Amerikanac Tejlor Fric.

Izvor: BHRT

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.