RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Фудбалери брчанског „Јединства“ ипак играју на свом стадиону

Одигравањем утакмица првог кола у другој фудбалској лиги-група Исток, почела је такмичарска сезона за три брчанска друголигаша.

Фудбалери „Локомотиве“ једини су славили побједом: на свом стадиону, савладали су „Слогу Јунајтед“ из Бијељине резултатом 2:0 док су фудбалери „Илићке 01“ изгубили (као домаћини на Локомотивином стадиону) од „Напретка“ из Шепка резултатом 1:2.„Илићки 01“ је оспорено одигравање утакмице на Градском стадиону као и „Јединству“ пошто је одговарајућа Комисија ФС РС захтијевала одређене дораде и поправке на објекту што ће ускоро бити и испоштовано. Према ријечима Миленка Радића, шефа стручног штаба, предстоји заграђивање сјеверне стране Стадиона али и друге радње из тражења Комисије тако да ће брчанско „Јединство“ већ у суботу моћи да одигра меч другог кола против „Јање“. Субота, 22.август у 17 часова.

Повратник у другу лигу, из регионалне лиге, екипа „Јединства“ требало је у првом колу да одигра утакмицу у Пучилама против екипе „Горица“.Утакмица није одиграна јер је екипа „Горице“ иступила из даљег такмичења.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Srebrenik, Bijeljina i Brod pobijedili na turniru u Brčkom

Admir Kadrić

Осмогодишњи Брчаци у дресу Војводине освојили Темишвар

Admir Kadrić

Fudbal: FK „Jedinstvo“ Brčko – NK „Hajduk“ Orašje 2 : 0 (0 : 0)

Radio Brčko