RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Fudbaleri Igmana slavili pobjedu na Tušnju

Foto: FENA

Fudbaleri konjičkog Igmana slavili su pobjedu u 29. kolu WWin lige nad Tuzla Cityjem na stadionu Tušanj rezultatom 2:1.

Gosti su krenuli od početka ofanzivno i već u 5. minuti stigli do sedmog kornera. Domaći su, također, igrali ofanzivno.

Sve do finiša prvog poluvremena gledala se otvorena igru sa obje strane, a Marko Pantelić je u 42. minuti doveo domaće u vodstvo.

Sa minimalnom prednošću domaćih otišlo se na odmor, a gosti su do poravnanja došli u 49. minuti kada je pogodio Stefan Denković.

U 60. minuti Denković je izborio jedanaesterac, a siguran realizator s bijele tačke bio je Mirsad Ramić za potpuni preokret.

Anel Hebibović je u 65. minuti odlično šutirao, ali je golman Tarik Abdulahović još bolje odbranio.

Do kraja utakmice viđen je još jedan gol Tuzla Cityja koji je poništen zbog ofsajd pozicije.

Igman je sada na desetom mjestu s 31 bodom. Tuzla City se nalazi mjesto niže s 27 i u veoma je teškoj situaciji.

Izvor: FENA

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.