RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Fudbalerke „Lokomotive“ u nedjelju od 15 sati dočekuju ekipu „Modriče“

U šestom kolu Premijer lige BiH za dame ekipa Ženskog fudbalskog kluba „Lokomotiva“ je gostujući u Nević Polju uspjela odigrati neriješeno 1:1 protiv ekipe Ženskog nogometnog kluba „Mladost“. Jedini gol za Brčanke postigla je Ljilja Pajić, najiskusnija fudbalerka u Lokomotivi ,( a i u ligi).– Gubile smo 0:1 na kraju prvog poluvremena, a na odmoru trener Ilišković je malo „podviknuo“, dao prave upute i, osvojile smo bod zahvaljujući pogotku naše iskusne Ljilje…, kaže Alisa Suković, jedno od pojačanja u Lokomotivi.

Zahvaljujući remiju u gostima i ranijim dvjema pobjedama Brčanke trenutno zauzimaju četrvrtu poziciju na tabeli sa 7 bodova.

U sedmom kolu fudbalerke trenera Milorada Ilišković će se u nedjelju od 15 časova predstaviti domaćoj publici u Brčkom na stadionu kod Ložione, a dočekuju ekipu ŽFK „Modriča“.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Фудбалерке „Локомотиве“ поражене у Сарајеву од шампиона БиХ

Admir Kadrić

Фудбалерке брчанске „Локомотиве“ тренирају пуном паром

Admir Kadrić

Fudbalerke ŽNK „Centar Red star sport“ zabilježile prvu pobjedu

Admir Kadrić