RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Hadžibegić: Kolašinac dolazi na okupljanje

Foto: Agencija Anadolija

U dogovoru sa našim igračem, Sead Kolašinac ce doći na okupljanje reprezentacije BiH, kada i ostali reprezentativci, tvrdi Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. u grupi ”J” otvoriti utakmicama s Islandom u Zenici 23. marta i tri dana poslije u Bratislavi protiv Slovačke.

”Po njegovom dolasku, naša ljekarska služba će pregledati Kolašinca, nakon čega ćemo dobiti i definitivnu informaciju o stanju njegove povrede. Kolašinac ima veliku želju da igra i pomogne ekipi, sto je jako pohvalno, ali nećemo rizikovati da se njegova povreda dodatno ne pogorša, pa će odluka o njegovom nastupu biti donesena uz konsultacije sa našim doktorima”, napisao je Hadžibegić na Facebook profilu, te naglasio:

”Ono što je posebno bitno istaći, za mene kao selektora, jeste činjenica da Kolašinac želi biti sa ekipom, što pokazuje duh tima i to mi ulijeva nadu da su ispred nas pozitivne stvari. Svaki igrač nam je potreban, a pogotovo igrač poput Kolašinca, pa čak i ukoliko ne bude mogao igrati, jer je on jako bitan za ekipu.”

Izvor: BHRT

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.