RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Јуниорке ЖОК „Бимал Јединство“ – првакиње БиХ

Јуниорска селекција Женског одбојкашког клуба „Бимал Јединство“ је четврти пут заредом шампион БиХ у својој категорији.

На завршници јуниорског првенства БиХ, које је одиграно у Лукавцу предходног викенда,Брчанке су у финалној утакмици савладале јуниорску екипу „Славије“ из Источног Сарајева резултатом 3:0, истим оним резултатом којим су ову екипу савладале у финалу јуниорског првенства Републике Српске. Тако убједљиво, јуниорке „Бимал Јединства“ побиједиле су и јуниорску селекцију „Стари Град“ из Сарајева у полуфиналу.

– Ово нам је најбоља генерација одбојкашица које су освајале и пионирску и кадетску титулу првака БиХ,-каже Мирсад Елезовић,тренер шампионског тима, коме је у свему помагао проф Драго Давидовић.Обојица хвале све одбојкашице, а посебно Елену Бабић, која је,како рече популарни Тафт,- била нарочито расположена.

– Никад нисмо боље играле.Можда су и родитељи „криви“ јер их је доста било на трибинама па смо имале квалитетну подршку,- каже Елена Бабић,коректор у екипи.

– Задовољне смо и појединачним учинком али ово што смо урадиле као екипа је круна нашег вишегодишњег рада,-каже Жана Драгутиновић, средњи блокер која је и првотимка сениорске посаде „Бимал Јединства“ .

Јуниорску екипу ЖОК „Бимал Јединство“ чиниле су : Вера Костић, Марија Никић, Елена Бабић, Александра Ристић, Ања Бошковић, Рада Костић, Сандра Чоралић, Тамара Чешић, Сара Вучковић, Маја Крстић, Жана Драгутиновић и Едина Рендић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

I mlađe Brčanske princeze – prvaci BiH

Admir Kadrić